tatalirabi

Ulah rèk pègat tali Rarabi


Tètèp Meungkeut Pageuh
Ulah rèk pegat rasa kaheman
nyancang katresna urang dua’an

 

Ulah rèk pegat,ulah rèk sapat
Janji sa’ati mupusti pasnini

Pasang subaya


Tèteup Nganteub dina qolbu

 

Langgeng Katineung dina jajantung


mugia kasorang seja tinek kanan
kacinta urang kanyaah urang nu dua’an
nyanding katintrim nyandang kaheman

 

Estu satuhu lana satia salawasna
duriat anu marengan

Kanya’ah anu  karandapan


Tebih Balayi jauh kaceuceub

 

Anggang kamelang kango salawasna
hareupan urang, udagan urang
Bagja sasarengan  satuhu salamina

Geusan ngajagi tatalirabi

 

 

By:ewon

Buah hate nu di pika deudeuh


%d blogger menyukai ini: