heuheureuyan

kunaon nyieun beubeugig
di beungkeut kulamak hideung
kunaon leumpang ngageudig
peupeureukeut nyeuri beuteung

 

cikaracak ninggang batu
laun-laun jadi dekok
aya cakcak dina huntu
nya dilebok weh da kagok

 

Takokak buah takekok
Cikini di Gondangdia
Barudak ulah galecok
Si Nini keur dugem-ria

 

Kini-kini kuang-kuang
Belekok disisi pager
Nini-nini palay tuang
dibekok sakali jeger

 

kaduhung ngala kaliki
meli leupeut dicabean
kaduhung boga salaki
liang heu..euh.. ngagedean

 

salawe di bagi lima
titik-titik totol-totol
awewe jama ayeuna
leutik-leutik beki botol.

 

dihateup lulumpatan
ka andir rek meli capcay
keu antep sina nundutan
ngadahdir bari jeung ngacay

 

Takokak buah takekok,
kini-kini aruratan.
Barudak ulah carekcok,
nini-nini keur nundutan.

 

 


%d blogger menyukai ini: