ABDI SANÉS AHLI SURGA

 

Ilahi lastu lil firdausi ahla
wala afwa ala naril jahimi

Fahabli taubatan wagfir dzunubi
fainnaka ghofirun danbil adhimi

Duh Gusti abdi téh sanés ahli surga
nanging moal kiat nandangan naraka

Mugi Gusti nampi kana tobat abdi
ngahapunten kana kalepatan diri

Dosa abdi sapertos keusik sagara
mugi Gusti ngahapunten sadayana

Umur abdi téh ngirangan siang wengi
nanging dosa tambah-tambah siang wengi

Abdi seja dumeuheus ka pangkon Gusti
wiréh seueur pisan dosa jisim abdi

Pami Gusti henteu kersa ngahapunten
saha atuh nu welas asih ka abdi


%d blogger menyukai ini: