jangji sulaya

Kapungkur mah manéhna, bébéné pamépés haté,
beubeureuh pameungkeut deudeuh, haté maskét geugeut jeung pageuh.

Malahan mah manéhna, ka abdi kungsi balaka,
arék hirup babarengan, satia jeung sauyunan.

Ku teu sangka bet téga neungteuinganan, ka abdi nu teu weléh ngantosan
Hanas abdi siang wengi nganti-nganti, ka pasini nu bakal ngajadi.

Ayeuna mah manéhna ka abdi teu miroséa
kana jangji geus sulaya abong tos aya gentosna.


%d blogger menyukai ini: