girimis kasorenakeun

girimis kasorenakeun
ngeunteungan sewu katineung
katumbiri payung langit
awor jeung cipanon ngembeng
awor jeung cipanon ngembeng
ngalangkang galeuh lamunan
ngaliwung kalbu nuliwung

naon deui nurek didagoan…duuuuh
kabeh geus mungkas adegan
geus tamat lalakon, leungiteun udagan
mungkas mangsa pikeun muja jeung dipuja

 di under :   urang sunda .net


%d blogger menyukai ini: