pangjurung indung

Milang lengkah ngitung tangtung

Nete taraje mapay hambalan

Sakiceup kasapu kuwaktu

Sajorelat kaudag kumangsa

Di ayun ambing ku samping

Di eyong ku karembong

Di timang dina lahunan

Ayeuna udarna ais pangaping

Sanajan kala misahkeun urang

Asih ema rawuh bapa moal kendat

Gera sorang palataran anyar

Cukcruk galur pangaweruh

Gera teang pangawasa

Suprihnya pangarti

Sing gemi nepi ka kacangking

Bral geramiang jimat awaking

Di sapih pedah ka’asih

Di pisah pedah kanya’ah

Di jeujeuran ku kaheman

Gera udag balebat harepan

Teang mubyarna kaheman

Sangkan jucung pamaksudan

Ngarah laksana sapaneja

Do’a ema  salawasna teuwoleh marengan

garoet 4 safar 1429 H

by : jalukumincir

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s


%d blogger menyukai ini: